Putin, Volodin ve Matviyenko ile bir araya geldi

0
68

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Pazartesi günü Federasyon Konseyi Başkanı Valentina Matviyenko ve Devlet Duması Başkanı Vyaçeslav Volodin ile görüştü.

Putin, tüm belirlenen görevlerin hızlı bir şekilde ve hükümetle yakın temas halinde çözüldüğünü belirtti. Bu, hem ekonomik konuları hem de sosyal konuları kapsıyor.

Federasyon Konseyi, 2 Ağustos’ta bahar oturumunu kapattı. Matviyenko, oturumun dinamik ve yoğun geçtiğini söyledi. Matviyenko, Putin’in kendisini 1 Ağustos’ta telefonla arayarak senatörlere bahar oturumundaki profesyonel çalışmaları için teşekkürlerini iletmesini istediğini belirtti.

Devlet Duması ise bahar oturumunu 31 Temmuz’da tamamladı. Volodin, son genel kurul toplantısında, “en uzun oturumun” Ocak’tan Temmuz’a kadar sürdüğünü ifade etti. Ayrıca, Volodin parlamenterlere devlet başkanının teşekkürlerini iletti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bahar oturumu boyunca yapılan çalışmalardan dolayı Federasyon Konseyi senatörlerine ve Devlet Duması milletvekillerine teşekkür etti.

Putin, “Basın toplantılarındaki raporlarınızı, meclislerdeki konuşmalarınızı gördüm. Her şeyden önce Federasyon Konseyi senatörlerine ve Devlet Duması milletvekillerine yapılan büyük çalışma için teşekkür etmek istiyorum.” dedi.